IMG_6677.JPG

IMG_6675.JPG

IMG_6678.JPG

Jag och Sebastian bestämde oss för att avklara ett litet äventyr innan sommaren var över. Så i fredags lade vi i en kanot i Fryken och paddlade via Norsälven ned till Vänern, en sträcka på strax över 29 km. Idag är kroppen trött. Bilderna blev inte jättemånga pga väldigt ogästvänlig älv, det fanns i princip ingenstans att stanna längs vägen förutom de två lyften vid kraftverken. Men några blev det!

Bodø – Lofoten

26 augusti, 2014

Det var verkligen värt att kliva upp i ottan, 03:00, för att ta sig med färja mellan Bodø-Moskenes. Och därmed få så mycket dagstid som möjligt att bränna på vår resa via Lofoten till Riksgränsen. Midnattssolen och de 27 graderna gjorde ju att man ändå sov dåligt.

Silvervägen, Arjeplog

23 augusti, 2014

Kan mycket väl vara en av de finaste vägarna jag någonsin åkt på. Även om höjderna på väg in i Norge gav mig lite svindel.

Vilhelmina

22 augusti, 2014

På väg mot Vilhelmina i somras stannade vi till på exakt samma plats som föregående år. Har väldigt mycket bilder från roadtrippen att visa upp, men först måste jag ta mig tid och gå igenom dem.

Kittelfältet

1 december, 2013

Vid Fryken

25 november, 2013

Raleigh Track

22 november, 2013

En bloggpost för de som, likt mig, är lite nördiga när det kommer till cyklar.

Torrakberget

21 november, 2013

I lördags ringde klockan någon timme före ottan. De var dags att bege sig till ännu ett Värmländskt naturreservat, denna gång Torrakberget som ligger mellan Mölnbacka och Norra Rådom. Ganska tuff vandring uppför, åtminstone när det är blött och halkigt på bergshällarna. 350-årig naturskog och spår efter höga kustlinjen kantade stigen upp till toppen. Som dessvärre var lite av en besvikelse. Skogen är för tät för att man ska få annat än en liten skymt av Örtensjön.

Öde mark, öde skog, öde hus

20 november, 2013

Ibland är det skönt att bara göra något annorlunda.